Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

CHANNELING - Τι είναι;

Γράφει Ελένη Παντέρα, Channeler

Το Channeling είναι μια Επικοινωνία του Ανώτερου Εαυτού μας (δηλ. του αγνότερου μέρους του εαυτού μας) με το θεϊκό που υπάρχει μέσα και έξω από εμάς. Είναι μια Επικοινωνία, κατά την οποία λαμβάνουμε πληροφορίες για όσα μας απασχολούν και μας προβληματίζουν.

Είμαστε ψυχές που κάνουμε ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο… Όπως όλα, εξελισσόμαστε κι εμείς μέσα σε αυτό το ταξίδι, βιώνοντας ως πραγματικότητες όλα αυτά που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, να αντιληφθούμε και να συμμετέχουμε συνειδητά στην εξέλιξη μας.

Το κάθε άτομο και η κάθε κατάσταση εμπλέκονται μεταξύ τους, με έναν σοφό συμπαντικό τρόπο. Πρόκειται για μια εικόνα που «συνδέει» κάθετι που υπάρχει. Καθώς όμως το άτομο ταυτίζεται με τη ζωή, τη σκέψη και τη συμπεριφορά του.. χάνει τη μεγάλη αυτή εικόνα κι αντιλαμβάνεται όλο και λιγότερα για τον εαυτό και την πραγματικότητα του. Έτσι δημιουργεί ανησυχίες, «λάθη», απορίες και προβλήματα στο μυαλό του... και αδυνατεί να λάβει τα σημαντικά μηνύματα που του δίνονται μέσα από κάθε κατάσταση, κάθε φαινομενικά τυχαίο γεγονός.

Όλα όσα συμβαίνουν και κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε, έχουν ένα σκοπό κι ένα σημαντικό μήνυμα για εμάς. Το Channeling είναι μια εκ βαθέων πληροφόρηση, μια κάθετη πληροφόρηση, μια επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό από όπου ανασύρονται όλα αυτά τα στοιχεία που το άτομο αδυνατεί να αντιληφθεί. Και που μπορούν να το βοηθήσουν να «ξεμπλοκάρει» σε τυχόν αδιέξοδες φάσεις τις ζωής του. Είναι ένα νοητικό ξεμπλοκάρισμα, που μας βοηθά να προχωρήσουμε μέσα στη ζωή με ισορροπία στην αγάπη+ τη δύναμη. Δίνει πληροφορίες για τον Εαυτό και την πραγματικότητα, από μια οπτική που δεν έχει ακόμη το άτομο αναπτύξει.

Μέσα από αυτή την αντίληψη του Ανώτερου Εαυτού μας, δεν υπάρχει καλό ή κακό, βιασύνη ή κρίση… Όλα συνδέονται και βρίσκουν τη θέση τους στη ζωή, αναδεικνύοντας την αρμονία σε νου, συναίσθημα και πνεύμα.

Ο channeler είναι το διάμεσο αυτής της επαφής, που λαμβάνει τις πληροφορίες και τις μεταβιβάζει έπειτα στο άτομο.

Η επιλογή του να κάνουμε ένα channeling ή η στιγμή που θα το επιλέξουμε είναι κάτι που απλώς θα νιώσουμε έτοιμοι να κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου